Råd til forældre

 

Følgende råd er tilbudt for at hjælpe med at sikre dit barn får mest muligt ud af deres skolegang.

Det er en rigtig god idé at få en snak med dit barn/børn, når de kommer hjem, om hvordan deres dag gik.

Tjek pm der er nogen lektier, der skal leves i dag, og/eller i løbet af ugen.

 

Søvn.

Vi anbefaler alle elever får tilstrækkelig søvn dagligt, for yngre elever 10 timer, eller mere om nødvendigt. Ældre elever har brug for at sove mindst 8 timer hver nat.

En god morgenmad inden skole

En sund madpakke, med proteinfyldt mad er afgørende. Salater, frugt og sandwich tilrådes. Kager, slik, chips og sodavand osv. kan ikke anbefales. Ethvert barn i SFO skal bruge to madpakker.

Skolemælk.
Hvert elev kan tilmelde sig og få frisk skolemælk leveret hver dag. Se klasselæreren om dette. Ellers er juice eller vand anbefalet at have med i forseglede flasker.

Beklædning.
Mærk alt tøj med dit barns navn, så de hurtigt kan returneres, hvis fundet.

Skolebuskort.
Buskortet skal være solidt fastgjort til skoletasken.

Sygdom.
Hvis dit barn er sygt, skal du ringe til skolens kontor med en besked så tidligt som muligt, så vi ved, at han/hun ikke kommer. Du kan også sende en skriftlig besked med dit barn næste gang han/hun kommer i skole.

Legetøj.
Ingen våben-lignende legetøj kan bringes i skole fx legetøjspistoler, knive, osv. Også ingen tændstikker, fyrværkeri eller lightere. Sådanne ting vil blive fjernet fra den eleven og kun returneret til forældrene.

Penge.

Vi foretrækker, at elever ikke bringe penge til skolen, da det nemt kan gå tabt og skabe forstyrrelser. Hvis de skal have penge, tilrådes det at de giver det til læreren for at tage sig af for dagen.

Mobiltelefoner.
Mobiltelefoner skal være slukket i timen. Vi tilråder også, at mobiltelefoner ikke efterlades i frakker eller skoletasker, men opbevares hos eleven på alle tidspunkter.

Hjemtid.
Elever skal gå direkte hjem efter skolen er færdig for dagen. Venligst arranger, at hente dit barn på de korrekte tider. Alle andre børn bør blive indskrevet i SFO.

Lejrture & Studieture.
Forældre skal sørge for at elever deltager i klassens ture og studieture.

Forældremøder & konsultationer.
Det er obligatorisk for alle forældre at deltager i alle forældremøder og konsultationer.

IMG_6537
IMG_6540
IMG_6792
sfp 11