Qual

Qual

Afdelingen for Kvalitetskontrol, også kaldet Qual, har til opgave at sikre sig at kvaliteten af uddannelsen på skolen er i orden, og korrigere ethvert punkt med eleverne og lærerne som har brug for forbedring. Qual er der for at forøge elevens forståelse, kompetance og determinisme i deres liv.

 

Qual er der, hvor elever kan få ekstra hjælp til deres studier. Hvis en elev ikke laver den forventede fremgang i klassen, eller klarer sig dårligt i en eksamen, ender de i qual.

 

Her er en lærer, som går over materialerne som eleven sidder med for at præcisere præcist hvad problemet er. Meget ofte er det misforståede ord i bøgerne som eleven studerer, i de tilfælde ville de blivet fundet og klaret op, så eleven kan forstå materialet.

 

De besværligheder børn kommer ud for, på grund af deres forsøg på at få materialerne til at give mening, uden faktisk at forstå de ord de indeholder, kan også lede til opførsels -og sociale problemer. Derfor er resultaterne af et tur til Qual, meget rart og overraskende for alle.

 

Ligemeget hvilket problem der bliver fundet, vil det blive taget op, og hånderet for at hjælpe eleven til at blive hurtigere i det pågældende fag.

 

Qual-personalet opmuntrer eleverne til at tænke over deres personlige formål i livet, og hvordan at deres studier kan hjælpe dem i retning af, at opnå dem. Overraskende, har mange unge børn en meget stærk idé omkring hvad de gerne vil være når de bliver voksne.

 

Hvis du har nogen spørgsmål eller vil gerne have mere information, så kontakt venligst pat.christensen@a-i-s.dk

 

Her er hvad nogen af de studerende har at sige:

 

Jeg føler mig meget, meget, meget godt tilpas med hensyn til min matematik. Qual læreren hjalp mig rigtig meget, før sad jeg virkelig fast i det, men nu efter denne hjælp fra qual, føler jeg at jeg kan forsætte rigtig godt.

S.K.

 


Jeg havde brug for hjælp, så jeg gik i Qual, og der var en lærer der hjalp mig med min matematik. Vi klarede ord op som jeg ikke kendte og nu går det bedre. Mange tak.

R.S.

Green Flag II 3013 246
IMG_6976
Green Flag II 3013 044
Green Flag II 3013 013